jueves, 15 de enero de 2009

Asociacion Simon Bolivar de Bucarest/Asociaţia Simon Bolivar din Bucureşti

Leo en la pagina del Nuevo Partido Comunista Rumano que se ha creado recientemente una asociacion bolivariana en Bucarest, con la finalidad de estrechar lazos culturales, sociales y economicos con la Republica Bolivariana de Venezuela y sus ciudadanos. Me alegra escuchar estas cosas. Intentare ponerme en contacto con ellos y ver cómo se lo montan... Me extraña que su presidente sea un concejal de la Primaria de Bucarest ¿del PSD? Este partido es Capitalista y promercado total, por lo que me extrañaria que uno de sus miembros admire a Chavez y a la Revolucion social que esta llevando a cabo en Venezuela.

Os dejo el texto sobre la Asociacion:

------------------------------------------------------------------------------------

Citesc pe pagina Noului Partid Comunist Român că s-a screat recent o asociaţie bolivariană în Bucureşti, cu scopul de a strânge relaţiile culturale, sociale şi economice cu Republica Bolivariană Venezuela şi cu ceăţenii ei. Mă bucură să aud aceste lucruri. Voi încerca să intru în contact cu ei pentru a vedea cum funcţionează... Mă surprinde că preşedintele său este un consilier al Primăriei Bucureşti? De la PSD? Acest partid este total capitalist, de aceea m-ar surprinde ca unul dintre membrii săi să-l admire pe Chavez şi Revoluţia socială care se duce la capăt în Venezuela.

Vă las textul despre Asociaţie:

"A luat fiinta Asociatia SIMON BOLIVAR

Judecatoria sectorului 2 a admis cererea de infiintare a Asociatiei SIMON BOLIVAR solicitata de un grup de initiativa format de simpatizanti ai poporului venezuelean si latino-american si a dispus inregistrarea acesteia in Registrul Special al Asociatiilor si Fundatiilor sub nr.91 din 23.10.2008.

Scopul si obiectivele asociatiei, asa cum sunt inscrise in Statut, sunt:” de a întreține și consolida relațiile de prietenie și înțelegere, culturale, economice și umane dintre popoarele român și venezuelean” si “să promoveze valorile culturale, spiritule și materiale ale poporului venezuelean în România; -să faciliteze comunicarea între cetăţenii Republicii Bolivariene a Venezuelei și România dintre autorităţile române și venezuelene sau cu organizaţiile nonguvernamentale cu preocupări similare, în probleme de interes umanitar, economic, cultural, științific, educație și învățământ prin acordarea de servicii de mediere și consultanță; - să organizeze manifestări culturale - expoziții, simpozioane, spectacole, excursii etc. – în vederea cunoașterii reciproce, a Venezuelei în România și a României în Venezuela; - să acorde distincţii şi premii pentru cele mai valoroase contribuții la întărirea și promovarea relatiilor dintre România și Republica Bolivariană a Venezuelei dintre poporul român și venezuelean în special și latino-american, în general”.

Primul Presedinte al asociatiei este domnul ing. Costel Nedelcu consilier municipal Bucuresti.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0770670269 iar corespondenta se primeste la adresa postala OP 4, CP 209 Bucuresti

NPCR saluta infiintarea acestei noi asociatii si pune la dispozitia ei spatiu de promovare in ziarul nostru electronic Scanteia pentru Socialism.
Sa fie intr-un ceas bun! "

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...